vineri, 23 decembrie 2016

Meda Park Winter Cup - Demonstrație de judo a sportivilor de la CSȘ Târg...


     În weekend-ul 17-18 decembrie 2016, Asociația Be You a organizat la Târgoviște ”Meda Park Winter Cup” - două zile de baschet 3x3, momente artistice și, la final, Gala Be You.
Rapp-erul târgoviștean Amer1knu și invitații lui, Alin Răvoiu, membru al The Grind Vice, Albert Leonard, Victor Paraschiv, Andrei Dumitra de la Absolute Motion au performat pe ritm de rapp cu momente de parkour și beatbox, judokanii CSȘ Târgoviște au adus în eveniment un show în care judo a fost ridicat la rang de artă, iar tinerii de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” ne-au introdus în atmosfera sărbătorilor cu piese de Crăciun cântate la instrumente de percuție și clape.
 
Tuneul a avut loc la Sala Polivalentă Târgoviște și au participat jucători din Târgoviște, Pucioasa, Ploiești, Brașov, București, Câmpina și Sighetul  Marmației. 
Câștigătorii Meda Park Winter Cup la categoria Open masculin, cea mai spectaculoasă categorie, au fost Bungăii Sighetul Marmației după o finală decisă pe ultimele secunde disputată cu Patrioții Pucioasa. La celelalte categorii au reușit să devină campioni Patrioții Juniori Pucioasa - categoria -12, AB’s Târgoviște- categoria -14, Gugu-Gaga-Gugu Târgoviște - categoria-18, AllStar Târgoviște – Open feminin și Pupe and Sons la categoria +35.
Duminică, ziua finalelor, brigada de arbitrii s-a aflat sub comanda celui mai titrat arbitru de baschet 3x3 din România, Vlad Ghizdăreanu.
 
Festivitatea de premiere a debutat cu Gala Be You, aflată la prima ediție, gală ce dorește să premieze la fiecare sfârșit de an cei mai implicați colaboratori și voluntari ai Asociației Be You precum și sportivii juniori dâmbovițeni cu rezultate foarte bune obținute la competițiile naționale și internaționale de peste an. Au fost premiați la această ediție: la categoria „Responsabilitate socială și implicare activă în viața comunității” – compania Meda Park, postul de radio Puls FM Târgoviște, Avon Cosmetics, soții Gabriela și Corvin Diaconescu și Eduard Cârstea. Un al premiu special „Pentru întreaga activitate desfășurată în beneficiul sportului și tinerilor dâmbovițeni” a fost acordat Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița. 
Pentru rezultatele deosebite obținute în competițiile sportive din 2016 au primit recunoașterea noastră sportivii: Andrei Popescu, Costin Popescu, Andrei Moga, Antonia Vasilache, Taisia Baroian, Xenia Chițu, Vanessa Tolea, Ana Popa, Alexandru Matei, Raphael Pavel, Erika Moise, Ion Alessio, Eic Patulea – Judoka la CSȘ Târgoviște; luptătoarele Maria Cioclea, Diana Vlăsceanu, Andreea Pataki de la același club și George Mihai Marin, Ovidiu David Marin, Alexandru Gabriel Marin, practicanți Wushu Kung-Fu la Marin Marius Mihai Martial Arts.
 
Meda Park Winter Cup, turneu marca Be You a fost organizat de Asociația Be You cu sprijinul FIBA, FRB și DJST. 
Turneul a fost susținut de Crucea Roșie Dâmbovița și Avon Cosmetics.
Powered by Puls FM și Google AdWords.
Sponsorul principal al evenimentului: Compania Meda Park.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu